SALTEA POCKET SPRING

90/200 - 520 lei

140/200 - 770 lei

160/200 - 860 lei

180/200 - 940 lei

Arculetele Pocket (buzunar) sunt noua tendinta a pietei in materie de arcuri. Acestea sunt ambalate fiecare intr-un saculet separat de celelalte, nu sunt legate intre ele, astfel ca actioneaza independent.

Ambele fete ale saltelei au caracteristici izolante, superioare putind fi folosite atit pe perioada de iarna cit si de vara. Arcurile cu diametru mic de 56 mm legate între ele cu stofa, au o actiune indiviuala asupra corpului pastrind o pozitie corecta a coloanei/întregului corp pe toata durata somnului. Pentru saltelele de 2 persoane exista o parte cu arcuri cu grosime de 1,8 mm (femei) si o parte cu arcuri cu grosime de 2,2 mm (barbati). 

Salteaua este acoperita cu o husa matlasata complet, pe ambele fete, detasabila printr-un fermoar de jur împrejur. Husa se poate spala manual la o temperatura de 30°C. Ventilarea saltelei se face printre dintii fermoarului pe întreg lateralul saltelei. Aceasta saltea are proprietatile ergonomice-sanitare ale saltelelor superortopedice (tip Bonell) dar confera o senzatie de confort sporit, (flexibilitate) datorita tehnologiei folosite. Salteaua are garantie de 3 ani.

- Arc cu diametru 56 mm fabricat din sârma oţel carbon cu grosime de 1,8 mm si 2,2 mm la dimensiunile de doua persoane

- Arcurile sunt montate in pachete individuale
- Rama laterală oţel carbon 3,5 mm capsată
- Inaltime saltea 20 cm
- Spuma poliuretanică densitate mare
Suprafata exterioara:
- stofă Visco (dublu jarse - poliester) ce se poate spala la 30 grade 
- capitonată faţă-verso cu vată,
- sintetică 150 g/m2,
- T.N.T 20 g/m2