SALTEA LATEX FOAM

90/200 - 950 lei

140/200 - 1430 lei

160/200 - 1600 lei

180/200 - 1800 lei


Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarmă într-un mod natural şi sănătos. Salteaua este elastică, moale şi anti-alergică. Datorită prezenţei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea ei permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului. Aceste caracteristici confera saltelei LATEX proprietăţi anatomice, cu funcţii ortopedice şi performanţe de confort de nivel înalt. Structura cu miez elastic din latex (cauciuc natural) are și proprietăți antialergice și antitranspirante. Aerisirea saltelei se face perimetral pe toată marginea prin intermediul fermoarului husei. Husa are calități deosebite  în funcție de model. 

Structura: - strat de LATEX de 5 cm

                  - inaltime 23 cm
                  - bază din spumă poliuretanică de 28
                  - husă detaşabilă cu calităţi diferite
                  - fermoar de jur-împrejur

                   - garantie 3 ani


 

SALTEA LATEX 100%Confort - H16 cm

160/200 - 1800 LEI


 

Top - H18 cm

160/200 - 1900 LEI


 

Luxury -  H20 cm

160/200 - 2100  LEI

Un om doarme aproximativ 25 de ani în medie de-alungul vieţii sale. De aceea achiziţia unei saltele este o investiţie într-un mod de viată confortabil şi sănătos. Dacă această investiţie este de succes, vei înţelege acest lucru încă din prima noapte pe salteaua ta. Dacă salteaua este din LATEX, ea nu îşi va schimba calităţile în timpul următorilor 10 ani şi investiţia ta va fi de lungă durată.

Și aici sunt cel putin 10 motive pentru a alege saltele sănătoase cu LATEX marca MINET®:

1. Saltelele LATEX marca MINET® nu conţin doar căptuşala din LATEX - ele au întregul miez din LATEX - 100% LATEX. LATEXUL provine din copacul de cauciuc Havea Brasiliensis şi este cel mai elastic material din natură.
2. Saltelele din LATEX marca MINET® sunt foarte confortabile. Prin intermediul celor 7 zone de duritate, ele crează un suport ortopedic uniform pentru coloana vertebrală pe intreaga lungime.
3. Proprietăţile naturale ale LATEX-ului asigură un mediu sănătos fără micro-organisme, acarieni, bacterii şi praf - agenti de alergii, astm bronşic şi alte procecse inflamatorii.
4. Saltelele din LATEX marca MINET® au o reţea îmbunătăţită de canale de aer verticale şi orizontale, care garantează o bună aerisire a saltelei şi aer proaspăt celor care dorm.
5. Suportul uniform asigurat de saltelele din LATEX marca MINET® asigură relaxarea totală pentru muschii întregului corp   şi îmbunătăţeste circulatia sangelui.
6. Saltelele din LATEX marca MINET® sunt fabricate din produse prietenoase cu mediul şi întrunesc toate cerinţele moderne pentru viaţa în armonie cu legile naturii. Ele nu conţin poliuretan sau alte substanţe si chimicale.
7. Saltelele din LATEX marca MINET® nu sunt proiectate de NASA (pentru somnul astonauţilor în condiţii de imponderabilitate). Ele sunt fabricate cu tehnologia Dunlop, pentru somnul pe Pământ, unde corpul tău are greutate şi necesită suport ortopedic.
8. Saltelele din LATEX marca MINET® au huse detasabile cu fermoar, ceea ce le face foarte uşor de curăţat şi spălat.
9. Excelentele proprietati izolatoare ale LATEX-ului asigură răcoare vara şi căldură iarna
10. LATEX-ul este cel mai elastic material din natură - îşi reface forma iniţială după deformari multiple şi continue, ceea ce îi garantează viată lungă. De aceea Minet Conf îţi acorda 5 ani garanţie

Miezul: tip mediu (4,8 kPa), cu 7 zone de confort, dintr-o singură bucată

Husa detașabilă din tricot bumbac+poliester, 280 gr/mp, culoare natur, cu fermoar pe două laturi – se poate detaşa foarte uşor pentru spălat – este lavabilă, matlasată cu strat de neţesut vată albă de poliester de 300 g/mp – pentru transportul umezelii se livrează împreună cu salteaua (deja montată pe miez). 

Între miez și husa se găsește încă o husă protectoare adiţională (100% bumbac tricot de 70 gr/mp). Această extra husă nu se poate detașa de pe miez.


 

SALTEA LATEX 7 ZONE

90/200 - 1329 lei

140/200 - 2209 lei

160/200 - 2307 lei

180/200 - 2768 lei

Banda tridimensionala care permite o ventilare constanta. Aerul trece prin aceasta banda iar salteaua ramane uscata si protejata de bacterii si mucegai. Latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Elastica, moale si anti-alergica este o solutie din cele mai ideale pentru cei cu exigente. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna majora, o stabilitate termica mult mai mare, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului.
Structura:
- miez elastic din latex (cauciuc natural) cu 7 zone de portanta, anatomic ,antialergic si antitranspirant;
- matlasat cu tesut de acoperire tip Aloe Vera sau Silver;
- fata vara strat de material antitranspirant si antialergic de 300 g;
- fata iarna dublu strat de material antitranspirant si antialergic   de 300 gr;
- strat TNT de 30 gr pe ambele parti
- fixarea componentelor se face prin matlasare 
- inaltimea saltelei este de cca. 22 cm.

- garantie 5 ani